Occasion site

Deze site gebouwd in WordPress. Uiterst gebruikersvriendelijk en geheel nederlandstalig.
Het uiterlijk wordt bepaald door het thema Divi. Een professioneel (betaald), uiterst flexibel in vormgeving en snel theme.

Het hart van deze site is puur maatwerk. In dit geval gemaakt voor het aanbieden van auto’s, maar dat kunnen uiteraard even goed fietsen, scooters, of campers zijn.

Het beste nieuws: geen abonnements kosten, geen commissie. Niks wat knaagt aan de marge!

Bedieningsgemak

Alle is er op gemaakt om het invoeren van een nieuwe occasion zo eenvoudig en snel mogelijk te maken.
Ook hier wordt geavanceerd maatwerk voor ingezet. In het admin (beheerders) gedeelte kun je de velden 1 voor 1, op logische volgorde af werken. Zo kun je snel en zonder details te vergeten een nieuwe auto invullen.
Een aantal velden zijn verplicht. Uiteraard Merk, Prijs en Type maar ook enkele anderen. Die moeten ingevuld zijn zodat we een werkzaam filter kunnen bouwen. Dan kan de klant filteren op wat jij denkt dat belangrijk is. Prijs? Merk? Verkocht of te Koop? Of allemaal. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt. Ik bouw de filter.

Invoer

Hier onder zie je het complete beeldscherm om een nieuwe occasion in te voeren

screendump invoeren auto occasions
Ik denk dat de velden voor zich spreken. Belangrijk is te weten dat we zelf gaan bepalen welke velden er komen, in welke volgorde en welke waarden ze mogen bevatten.

Als dat eenmaal gebeurd is zal de auto vanzelf verschijnen in het volledige aanbod. Met icons (die ik zelf teken, dus daar zijn we ook flexibel in)
Je hebt ook diverse manier van tonen: als lijst (bekijk het voorbeeld), of als “produkt kaarten” (bekijk het voorbeeld)

JOUW huisstijl

Dit is alleen een demo van het Occasion Systeem. Er is geen aandacht besteed aan het uiterlijk van de pagina’s zelf.
Evenals het beheerders deel kan de lijst en/of “product kaart” weergave helemaal vorm gegeven worden volgens de huisstijl. De indeling, welke details er zichtbaar zijn… alles kan gepersonaliseerd worden.

Responsive

Het Occasions systeem werkt feilloos op ieder beeldscherm. Een kleine telefoon, een tablet of grote PC schermen.

Actief

Op de detail pagina (met 1 auto) kan een contact formulier. Bijvoorbeeld met de titel “Ik ben ge├»nteresseerd”
Dan kan de klant direct reageren. Het mooie er aan is dat je niet alleen zijn naam etc. ontvangt maar ook gaat zien vanaf welke auto hij/zij reageert.

Actieve telefoonnummers: als je op een telefoonnummer klikt dan wordt het nummer gekozen. Automatisch bij ieder device dat een SIM kaart heeft.

Actief email adres: Geen moeizaam knippen/plakken meer van het email adres. Als de klant klikt op een email adres, opent zijn email programma zich automatisch en is het naar: veld al ingevuld.

Alles is er op gericht om een mogeljke klant een reactie te ontlokken. Des te minder men er hoeft voor te doen, hoe vaker men reageert. Geen drempels. Zo eenvoudig en zo snel mogelijk.

Iets voor jou?

Nodig mij uit en we bekijken samen wat we zouden kunnen maken. Gratis en vrijblijvend. Nou ja, gratis…. het kost je wel een koffie.

Neem contact op!