MINI ONE cabriolet (Sidewalk edition)

Te Koop

Eigenschappen

€9.750,-

2008

Grijs

69.535 km

1.6 liter (90 pk)

Manueel

Benzine

Beschrijving

MINI kan het als geen ander: speciale uitvoeringen uitbrengen om het – toch al hippe karretje – nog exclusiever te maken. De Sidewalk heeft 17 inch two-tone wielen, chroom-look buitenspiegels en een ‘Sidewalk’-embleem op de voorspatborden en custom instaplijsten. Het spreekt voor zich dat deze MINI extra luxe is uitgerust. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer airco, lederen bekleding in de verleidelijke bruin/gouden bier-kleur ‘English Malt Brown’ en chrome-line afwerking in het interieur. Uiteraard vind je de herkenbare vliegeniershendeltjes en ronde klokken ook in deze MINI terug. Dit exemplaar beschikt tevens over stoelverwarming, PDC sensoren, cruise control en handige knoppen aan het stuur waarmee je o.a. je telefoon kunt bedienen.

De echte MINIAC ervaart zonder dak nog meer rijplezier dan met een gesloten exemplaar. Al je zintuigen staan op scherp; de geur van de zomer, wind door je haar en je favoriete muziek staat op. De softtop vouwt zich als het ware op als een harmonica, achter de hoofdsteunen van de achterbank. Het voordeel is dat je nog steeds gebruik kunt maken van de kofferbak. Maar ook met de kap dicht is het genieten geblazen in een MINI Cabrio want het verandert immers niets aan het rijgedrag. Voor wie al eens MINI heeft gereden, begrijpt wat er bedoeld wordt met het ‘Go-kart’ gevoel. Met een ruime spoorbreedte, lange wielbasis en korte overhangen is het geen wonder dat hij met recht geassocieerd wordt met een kart. Deze auto is gemaakt om lekker de bochten in te duiken! Hij luistert nauw, stuurt scherp en voelt heel solide aan (gewicht, weerstand in het stuur, deuren, materialen). Een echte auto in een kleine verpakking.

Wat moet je weten over deze MINI? Heeft recent een beurt gehad bij 67.669 km en hoeft pas weer bij 92.669 km. Compleet met afgestempelde boekjes en twee sleutels.