Land Rover Discovery 3

Te Koop

Eigenschappen

€17.500,-

2008

Donkerblauw

264.909 km

2.7 V6 Turbo Diesel

Automaat

Diesel

Beschrijving

Een echt werkpaard is deze Land Rover Discovery 3. Hij mag dan al enige jaren trouwe dienst bewezen hebben; de 2.7 V6 Turbo Diesel is onvermoeibaar. Met zijn 191 pk sterke motor en meer dan voldoende trekkracht kun je gerust het avontuur opzoeken. Met of zonder aanhanger of trailer. De Discovery beschikt over verschillende terreinstanden (Terrain Response System) waardoor het rijden in bepaalde weersomstandigheden of ondergrond (zoals gras of zand) makkelijker wordt gemaakt. Het hill climb/descent systeem maakt zijn terreinkunsten compleet; geen heuvel te hoog! Zo’n oersterke offroader met 4×4 capaciteiten worden vandaag de dag haast niet meer gemaakt.

En hoe oncomfortabel het weer of het terrein soms kan zijn, zo comfortabel blijft het in de cockpit van de Discovery. De stoelen, gemakkelijk in te stellen met de memory functie, zijn ware zetels en zorgen voor een vorstelijk hoge zit met uitzicht over de gehele motorkap. Zowel de voorstoelen als de achterbank zijn verwarmbaar, over comfort gesproken. De rit wordt nog aangenamer door het Harman Kardon geluidssysteem met speakers door de gehele auto tot aan de kofferruimte. Met de sneltoetsen op het stuurwiel bedien je gemakkelijk je telefoon en het infotainment systeem.

Hoe zwaar en groot deze auto dan ook mag zijn, het is niet terug te voelen in het stuurgedrag of vermogen. Ook de heerlijke vering trotseert elke verkeersdrempel zonder moeite. Het interieur is volledig leder en biedt zeeën van ruimte. De ruime achterbak biedt een oplossing voor elk probleem: kinderwagens, Ikea meubels of openhaardhout.. jij verzint het, de Discovery vervoert het. Proefrijden (alleen of met het hele gezin) is dan ook geen probleem! Bel ons gerust voor een afspraak.

Wat moet je weten over deze auto? Deze Discovery word aangeboden wegens aanschaf van een nieuwe Land Rover. De auto ziet er van binnen en van buiten gezien de kilometerstand netjes uit, al zijn er wel een paar gebruikerssporen door de jaren heen verzameld. Met energielabel G kunnen we wel stellen dat het een dorstig type is. Een paar jaar geleden is de motor vervangen door een gereviseerd exemplaar door een Land Rover Specialist bij 190.000 km, sindsdien – behalve het reguliere onderhoud – geen kosten aan gehad.

Deze auto van dichtbij bekijken? Of proefrijden? Dat kan op afspraak!